Υποτροφίες για σπουδές σε ένα διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα


Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015
Αν ψάχνεις το παρακάτω 
της ζωής σου ή της ζωής των παιδιών σου, εδώ είναι μια καλή ιδέα για μια ... 

στάση. Οι υποτροφίες, ανάσες ζωής σε ζόρικους καιρούς είναι μια σπουδαία λύση. Πιστεύοντας στο όραμα για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και αναγνωρίζοντας την αξία της ποιοτικής εκπαίδευσης και το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν - ακόμα και σε δύσκολους καιρούς - το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, προσφέρει μία σειρά από υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16

Το πρόγραμμα υποτροφιών του CITY College προσφέρει μία πραγματική ευκαιρία στους νέους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους, τόσο σε πτυχιακό (Bachelors) όσο και σε μεταπτυχιακό (Masters) επίπεδο και να αποκτήσουν πτυχίο από ένα από τα 25 καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης, το Πανεπιστήμιο του Sheffield (24ο στην Ευρώπη, 69ο στον κόσμο). 

Οι υποτροφίες χορηγούνται με βάση ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια και αφορούν σε όλα τα προγράμματα που προσφέρει το CITY College στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, το CITY College προσφέρει πτυχιακά (Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Masters), στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, της Πληροφορικής και της Ψυχολογίας και της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. 

Στους υποψηφίους των προγραμμάτων Bachelors δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους είτε σε 4 χρόνια (2 στα ελληνικά, 2 στα αγγλικά), είτε σε 3 χρόνια (εξολοκλήρου στα αγγλικά). Τα μαθήματα γίνονται στο σύγχρονο campus του κολεγίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκη

Ένα διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Όπως ακριβώς προδίδει και το όνομά του, το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, είναι ένα πραγματικά διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα με διεθνές όραμα και φιλοσοφία για την διάδοση της γνώσης. Ένα όραμα που ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα στην θεωρία, αλλά και στην πράξη. 

Στο κεντρικό campus του στη Θεσσαλονίκη η ακαδημαϊκή κοινότητα απαρτίζεται από καθηγητές και φοιτητές από πάνω από 17 χώρες από την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο, δημιουργώντας ένα πραγματικά διεθνές εκπαιδευτικό περιβάλλον. Ως διεθνές ίδρυμα το CITY College επεκτείνει την δράση του και πέρα από την Ελλάδα προσφέροντας προγράμματα σπουδών και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής και Ανατολικής Ευρώπης. 

Αναγνώριση και Πιστοποίηση 
Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield αναγνωρίζεται και πιστοποιείται από διεθνείς αρμόδιους φορείς (Βρετανικός Φορέας Αναγνώρισης Πτυχίων - UK NARIC, Βρετανικό Συμβούλιο Αναγνώρισης - The British Accreditation Council – BAC- , Association of MBAs (AMBA), The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Chartered Management Institute (CMI) και Ένωση Πληροφορικής Βρετανίας (British Computer Society - BCS). 

Οι τελειόφοιτοι του CITY College παίρνουν το πτυχίο του University of Sheffield, ένα κορυφαίο βρετανικό πανεπιστήμιο που κατατάσσεται 24ο στην Ευρώπη και 69ο στον κόσμο (QS World University Rankings 2014-15). Πτυχίο με κύρος και αναγνώριση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο από ένα από τα 25 καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης – το University of Sheffield, ποιοτική εκπαίδευση, εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας, και αξέχαστη φοιτητική ζωή και διεθνή εκπαιδευτική εμπειρία σε ένα σύγχρονο campus. 
Αυτή είναι η πρόταση του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του University of Sheffield, στους υποψήφιους φοιτητές και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. 

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, ενώ τα μαθήματα αρχίζουν στις αρχές Οκτωβρίου. Αυτό το καλοκαίρι οι αποφάσεις μοιάζουν πιο σημαντικές από κάθε άλλο. Σκέψου το. 

Πληροφορίες- Έγγραφες: Προξένου Κορομηλά 24 
Τηλ.: 2310- 275575, 224186 
Email: acadreg@city.academic.gr www.citycollege.sheffield.eu 
Πηγή:parallaximag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου